Calculator de preț pentru imagini de fundal

Avem trei tipuri de materiale pentru tine. Economie, Standard, Deluxe. Citiți mai multe mai jos

Calculator de preț pentru imagini de fundal

Vă rugăm să furnizați date pentru a calcula prețul imaginilor de fundal pentru camera dvs. Introduceți dimensiunea pătratului pe care trebuie să-l aranjați și alte proprietăți. Asigurați-vă că veți obține un preț real cu reduceri
Introdu dimensiunile Măsoară lățimea și înălțimea peretelui și introdu parametrii ?
Alegeți țara de livrare
0 .00 MDL
0 .00 MDL
Material
Această opțiune ți se potrivește dacă vrei să economisești bani și ai pereții perfect netezi. Deoarece materialul are o densitate mică, pot apărea denivelări sau crăpături pe tapet după ce îl lipești.
Acesta este un tapet de vinil de tip vlies, din fibre nețesute. Orice imagine va arăta grozav, iar fotografia va fi clară și luminoasă. Textura volumetrică a tapetului te va ajuta să ascunzi defecte minore ale peretelui.
Acesta este un tapet de vinil de tip vlies, din fibre nețesute, cu un strat protector suplimentar. Are o textură densă, este rezistent la daune minore și are cea mai bună redare și saturație a culorii.
Suprafața acestui tapet este acoperită cu mici paiete elegante care strălucesc în lumină. Este perfect pentru camerele luminoase și ascunde denivelările peretelui.
Glue
Puteți să economisiți timp și să adăugați adeziv la comanda dvs. Adezivul este special selectat pentru materialul pe care l-ați ales.
Total comandă:
0 .00 MDL