Cum să alegi tapetul pentru sufragerie?

Sufrageria este o cameră în care vă puteți aduna cu întreaga familie, petrece timp împreună, întâlni oaspeții. Aici oamenii se odihnesc și se relaxează. Este important să decorați corespunzător această cameră, să alegeți cel mai potrivit tapet pentru sufragerie pentru a crea starea de spirit necesară și pentru a oferi o atmosferă de confort.

Tipuri de tapet

Unul dintre criteriile importante pentru alegerea acestor produse este tipul de acoperire a peretelui. Pe piață există mai multe opțiuni pentru tapet pentru sufragerie:

  1. Hârtie - sunt considerate cele mai econome. Prețul lor este accesibil pentru toată lumea, în plus, sunt ușor de lipit. Nu sunt foarte durabile.
  2. Flizelină - sunt mai dense, mai durabile. Nu au consecințe asupra sănătății proprietarilor casei, se caracterizează printr-o rezistență uimitoare la umiditate. Sunt ușor de lipit. Tapetul nu se teme de lumina soarelui.
  3. Vinil - se caracterizează prin rezistență ridicată, durată lungă de viață. Datorită structurii dense și a grosimii, acestea sunt capabile să mascheze defectele pereților. Este nepretențios în îngrijire. Acest tip de tapet pentru perete este prezentat într-o gamă largă.

O altă varietate populară este fototapetul. Acesta are foarte multe beneficii. În primul rând – adaugă individualitate și originalitate interiorului. În al doilea rând – au capacitatea de a extinde spațiul. În al treilea rând – utilizarea tapetului cu o fotografie vă permite să creați un perete de accent în interior. De asemenea, este important că astfel de pânze permit zonarea spațiului fără pereți despărțitori și separatori suplimentari. Și acesta este ideal pentru apartamentele în plan deschis.

Ce ar trebui să fie imprimat pe tapet?

Atunci când alegeți tapet pentru peretele din sufragerie, ar trebui să vă gândiți la ce imagine ați dori să vedeți pe ele. Imprimeurile cu vegetație și florale rămân actuale, iar imaginea poate fi mică sau mare și texturată. Asupra căreia să vă opriți, rămâne să decideți. Merită să luați în considerare stilul general al interiorului. Dacă camera este mică, atunci este de dorit ca desenul să fie mai mic și mai liniștit.

Modelul damasc este considerat popular. Mai ales se găsește adesea în designul interioarelor orientale. În încăperile mari, modelul arată cel mai bine pe un fundal deschis sau întunecat. Tapetul decorativ în sufragerie cu o imagine pe un fundal deschis este o alegere excelentă pentru camerele mici.

De unde să cumpărați?

Dacă planificați să comandați produse, puteți face acest lucru în magazinul online „Uwalls”. Pe site veți găsi un catalog mare de produse la prețuri variate. Puteți cumpăra orice model care vă place și să decorați camera dorită cu ele. Pe stoc există mereu tapet modern pentru sufragerie care arată perfect și sunt durabile în timp.

citește mai mult